Cautare

582 de rezultate pentru "laurentiu coca" (2.57 secunde)
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Alexandru Cordos si Laurentiu Florian Coca. Puteti citi in continuare comunicatul transmis in urma conferintei. 'Prin motiune, se subliniaza inconsecventa actualilor guvernanti, dar si pozitia duplicitara a Ministrului Apararii, Gabriel Oprea, fata de situatia pensionarilor militari.
La randul sau, senatorul Laurentiu Coca a reamintit ca, in judetul pe care-l reprezinta - Valcea - , inainte de campania prezidentiala PSD si PNL au avut un protocol de colaborare, iar acum, din cauza neintelegerilor de la centru, liberalii au semnat un protocol cu PD-L, ceea ce a determinat ca majoritatea in Consiliul Judetean sa se schimbe.
Intalnirea a fost prezidata de catre Mircea Geoana, Presedintele Senatului, Adrian Nastase - Presedintele Consiliului National al PSD, Ion Toma, liderul Grupului PSD+PC din Senat, impreuna cu senatorii de la comisiile de specialitate, Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital si Comisia economica, industrii si servicii Marcu Gheorghe, Florin Constantinescu, dar si senatorii Viorel Arcas, Cosmin Nicula, Laurentiu Coca, Ioan Mang, Nicolae Moga, Gheorghe Pop si Elena Mitrea.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a interpelat-o pe doamna Ministru Elena Gabriela Udrea. Obiectul interpelarii: Drumurile judetene din comuna Glavile, judetul Valcea, distruse de ape.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sutinut o declaratie politica intitulata: Limitele politicii interne conduc in mod necesar la falimentul politicii si a imaginii externe a tarii In zilele acestea foarte multi romani s-au intrebat:
- PSD - senator Coca Laurentiu; - PNL - senator Titus Pasca, deputat Mircea Rosca; - PDL - senator Nicolae Vlad Popa, deputat Vasile Gudu;
Senatorul Florian Laurentiu Coca a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Ziua Internationala a Francofoniei". Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare:
Senatorul Florian Laurentiu Coca a sustinut o declaratie politica intitulata " De la statul gras la statul flexibil - cum se raspandesc opiniile politice spontane, rudimentare", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata " Rromii - cetateni ai Uniunii Europeane ", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Coca Laurentiu Florian a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Anul economic 2013", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica cu prilejul sesiunii solemne a Senatului dedicata celei de-a 24-a aniversari a Revolutie Romane din Decembrie 1989, pe care o puteti citi in continuare.
Vicelider - Coca Laurentiu Florian • 4. Vicelider - Cordos Alexandru • 5. Vicelider - Lazar Sorin Constantin • 6.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "O mai buna coordonare pe obiectivele de politica externa.Afirmarea statului roman printr-o politica externa proactiva.", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica, intitulata "Pentru un sector sustenabil al economiei sociale", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca sustinut o declaratie politica intitulata "Motiunea PNL o proba de inconsecventa politica", pe care o puteti citi in continuare.
Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Haralambie Voichitoiu. De asemenea, prin votul senatorilor PSD si UNPR, au devenit vicelideri ai grupului, senatorii:
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata " Eurostat despre cresterea puterii de cumparare a romanilor", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata " Motiunea de cenzura un exercitiu ipocrit fara forma, fara fond al opozitiei parlamentare ", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: Reducerea TVA la alimente. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
google-analytics.com